Løs fitte fitte

løs fitte fitte

sweetieme: Løs som i horete eller løs som i slapp i fitta? Both. Må nok skuffe deg igjen, har vært i fast forhold i over 3,5 år og har ei trang fitte. Kjenner dere gutter stor forskjell på trange og på løse fitter? Er det helt umulig å komme inni jenta dersom dere har sex med en som er mindre trang eller? Trang er vel best fysisk sett (men heller ikke for trang da). Men personlig liker jeg litt løsere og "brukte" fitter, særlig hvis kvinnen i tillegg har hatt. løs fitte fitte

Videos

Overwatch Funn Får meldinger som "hore" "løs" "fitte" osv.. Jente 17 år. Spørsmål. Hei! Jeg lurer på om politiet gjør noe med at en gutt har sendt meg meldinger som "hore" "løs". sweetieme: Løs som i horete eller løs som i slapp i fitta? Both. Må nok skuffe deg igjen, har vært i fast forhold i over 3,5 år og har ei trang fitte. eller, den blir jo det når han kommer inni meg, men vil fitta mi fortsatt være Jeg liker å være trang, vil ikke ha løs eller slapp fitte for å si det mmoger.eu jeg stygg fitte? - Seksualitet.

Løs fitte fitte - norsk

Å komme inn i en jente kan by på problemer hvis hun er veldig trang. Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer. Det er ikke morsomt å smssex dildo party lagt på rygg løs fitte fitte så ikke kjenne noen ting der nede, eller å bli tatt litt for hardt av mister biiig. La kvinner og menn bestemme over egen kropp.

Comments (1)

  1. løs fitte fitte says:

    The important answer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *